Denise en Ryan verlengen voor lange termijn

Het seizoen eindigde in Oostmalle in volle euforie, maar toch kijken we bij Marlux - Bingoal ook al vooruit. Bewijs daarvan: een contractverlenging voor lange termijn voor Denise en Ryan.

Dat Denise Betsema op amper enkele maanden tijd is uitgegroeid tot een uithangbord voor ons team, hoeven we u niet te vertellen. Met vijftien overwinningen kroonde ze zichzelf in het voorbije seizoen tot zegekoningin. En dat verdient een beloning: voor de derde keer kreeg ze een nieuw contract van manager Jurgen Mettepenningen, en dat met verbeterde voorwaarden en nu tot eind 2023. Ook eerstejaarsbelofte Ryan Kamp heeft net voor het seizoenseinde verlengd: de regerende Nederlandse kampioen tekende bij tot eind 2022.

“Dat Denise bijtekent tot eind 2023, toont de langetermijnvisie die wij zowel op gebied van sponsoring als rennerskern hanteren”, geeft manager Jurgen Mettepenningen tekst en uitleg. “We hebben heel veel vertrouwen in Denise, en krijgen dat ook van haar terug. Ik ben er trouwens van overtuigd dat haar beste jaren er nog aan zitten te komen. Ik kijk ernaar uit om op lange termijn met haar verder te gaan in ons team. Net als met Ryan. Hij heeft dit seizoen als eerstejaarsbelofte al bewezen dat hij uit het goeie hout gesneden is. Eli Iserbyt is nu definitief naar de elite overgestapt en dus krijgt Ryan een belangrijke rol in onze U23-kern.”

Hand in hand met de contractverlenging van Denise komt het nieuws dat haar coach Tom De Kort ook een rol krijgt binnen onze begeleiding, met name in onze vrouwenkern. Want die wordt naast Denise en Laura Verdonschot in de toekomst mogelijk nog verder uitgebreid.

(foto's Photopress.be)

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: