Eerste modder in Ardooie en Valkenburg?

De herfst is in het land. Zorgt de regen donderdag in het West-Vlaamse Ardooie en zondag in het Nederlandse Valkenburg voor een eerste laagje modder? Dat zou zomaar eens kunnen...

De Kermiscross in Ardooie is traditioneel de eerste midweekcross van het Belgische seizoen. De wedstrijd van tweede categorie is niet de belangrijkste van het circuit, maar krijgt traditioneel wel een aantrekkelijk deelnemersveld aan de start. Marlux - Napoleon Games wordt morgen donderdag vertegenwoordigd door Michael en Dieter Vanthourenhout, Klaas Vantornout, Eli Iserbyt en Angelo De Clercq. Eliterenners en beloften starten samen om 15u45 aan hun wedstrijd, die niet rechtstreeks wordt uitgezonden op tv.

Zaterdag staat geen enkele van onze renners aan de start van de cyclocross in Boom, zondag trekken we uiteraard in grote getale naar Valkenburg voor de eerste wereldbekermanche op Europese bodem na het Amerikaanse tweeluik Las Vegas-Iowa. Kevin Pauwels, Michael en Dieter Vanthourenhout en Klaas Vantornout staan om 15u aan de start bij de eliterenners, Eli Iserbyt en Thomas Joseph werden geselecteerd voor de beloftewedstrijd (start om 11u20) bovenop de Cauberg, Nederlands bekendste helling. De wedstrijd is rechtstreeks te volgen via Telenet Play Time.

Ook op zondag verdedigt Yorben Van Tichelt in Abergavenny zijn leidersplaats in de Britse National Trophy en crost Angelo De Clercq samen met de drie beloften van ons opleidingsteam Lares - Doltcini in het Franse Balan. Komende dinsdag staat Dieter Vanthourenhout aan de start van de avondcross in het Nederlandse Woerden.

(Foto Davy De Blieck)

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: