Geen veldritwinter meer voor Angelo De Clercq

Angelo De Clercq zal komende winter niet in het veld te zien zijn. Of toch niet als renner, want Angelo is de nieuwe ploegleider van onze jeugdclub Lares - Doltcini. Hij blijft wel actief als wegrenner.

Omwille van professionele redenen schuift Andre Tummeleer na vijf jaar zijn rol als ploegleider van Lares - Doltcini aan Angelo De Clercq door. Angelo maakte al deel uit van de sportieve leiding van onze jeugd als begeleider van de woensdagtrainingen en als scout. Daarnaast krijgt hij nu ook alle verantwoordelijkheden als ploegleider. Zijn eigen carrière als veldrijder zet Angelo daarom stop, maar hij blijft wel actief als wegrenner binnen onze ploeg, zij het in ondergeschikt belang aan zijn ploegleiderschap.

Angelo De Clercq: “Ik zal vanaf nu ook op zaterdag en zondag de jeugdrenners begeleiden tijdens hun wedstrijden. Daarom stop ik zelf volledig met crossen. Een seizoen vroeger dan ik zelf had gepland, maar deze kans wou ik niet laten schieten. Ik blijf wel actief als wegrenner bij Marlux - Napoleon Games, voor zover het wegprogramma van Lares - Doltcini dat toelaat.”

Foto Photopress.be

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: