In sterke slagorde naar Hasselt en Koksijde

Dit weekend crost Marlux - Napoleon Games in beide uiteinden van het land. Zaterdag de Soudal Classic in Hasselt, zondag voor de Wereldbeker in Koksijde.

De Grote Prijs van de stad Hasselt is uitgegroeid tot een vaste waarde in het veldritcircuit, en krijgt zaterdag een ruime delegatie van Marlux - Napoleon Games aan de start. Met Kevin Pauwels, Klaas Vantornout, Michael en Dieter Vanthourenhout, en Yorben Van Tichelt hebben we vijf pionnen op het schaakbord dat de behoorlijk vlakke omloop in de Limburgse hoofdstad is. De wedstrijd start om 15u en wordt rechstreeks uitgezonden via Telenet Playsports.

Zondag wacht de wereldbekermanche in Koksijde, al helemaal een klassieker in het veld. Onze West-Vlaamse renners gingen de omloop woensdag al samen verkennen en ontdekten toen dat een zware loopstrook bergop (zie foto) is toegevoegd. Het voorspelde stormweer zal het er alleen maar lastiger op maken. Onze vier profs beginnen om 15u aan de elitewedstrijd (op tv te volgen via Sporza op één), belofte Eli Iserbyt verdedigt vanaf 11u20 zijn overwinning van een jaar terug en Alicia Franck komt om 13u30 aan het vertrek bij de vrouwen.

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: