Jarne Driesen loopt diepe snijwonden op bij val in Hamme

Onze wekelijkse ploegtraining liep vandaag slecht af: belofte Jarne Driesen kwam ernstig ten val tijdens de parcoursverkenning van de veldrit in Hamme en liep diepe verwondingen op in het aangezicht.

De valpartij gebeurde op een brug op het parcours van de veldrit in Hamme, die blijkbaar nog niet volledig klaar was maar wel opengesteld voor verkennende renners. Het zorgde voor een gevaarlijke situatie waar Jarne Driesen het slachtoffer van werd: Jarne kwam ernstig ten val op zijn aangezicht en hield daar verschillende snijwonden aan over. Ploegleider Gianni Meersman en manager Jurgen Mettepenningen brachten Jarne naar het ziekenhuis van Dendermonde, waar het aangezicht woensdagavond op verschillende plaatsen zal worden gehecht. Dat gebeurt onder volledige verdoving. Onze pechvogel zal de nacht in het ziekenhuis doorbrengen.

Jarne liep bij de val ook verschillende schaafwonden op, maar van breuken is er momenteel geen sprake. Hoelang hij door de valpartij buiten strijd zal zijn, is voorlopig nog niet bekend.

(Foto Photopress.be)

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: