Record gebroken: dit seizoen al 32x op podium tv-cross!

Nog drie weekends tot het einde van het veldritseizoen, maar nu al hebben we een record in onze ploeg met verve gebroken: we stonden reeds 32 keer op het podium (waarvan 7 overwinningen) van een wedstrijd die live op tv kwam en bezorgden onze sponsors hierdoor al massa’s publiciteit.

 26 keer op het podium van een tv-cross: die prestatie van het seizoen 2011-2012 (het wonderjaar van Kevin Pauwels) stond tot enkele weken geleden geboekt als ons record. Met 32 zijn we daar - met nog zes tv-crossen te gaan - intussen ruim voorbij. Daarnaast stonden we dit seizoen trouwens nóg eens 20 keer op het podium van een veldrit die niet live te zien was op tv.

“In de schaduw van Mathieu van der Poel zijn wij aan een heel sterk seizoen bezig”, becijferde onze manager Jurgen Mettepenningen tot zijn grote voldoening. “Het rendement voor onze sponsors is hoog dit seizoen. Met de reeds behaalde 32 podiumplaatsen in tv-crossen zijn zij eveneens de winnaars van het seizoen. In de eerste plaats met grote dank aan Michael Vanthourenhout (11x podium) en Denise Betsema (10x podium), maar ook aan Laura Verdonschot en de andere renners. En mede met dank aan het succes van het vrouwenveldrijden, want daardoor komt er een heel stuk tv-visibiliteit voor onze sponsors bij.”

Maar uiteraard willen we niet stoppen op die 32. “Laten we verder gaan op dit elan. We kijken ernaar uit om dit record de komende drie weekends nog verder aan te scherpen. Ik verwacht trouwens dat dit record de komende jaren gewoon opnieuw zal verbroken worden. Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt hebben nog groeimarge, terwijl Denise Betsema en Laura Verdonschot de komende jaren ook nog sterker voor de dag zullen komen. Ik ben ervan overtuigd dat Marlux - Bingoal de toekomst in huis heeft, ook al omdat de betere jeugdrenners reeds deel uitmaken van onze wielerpiramide.”

(foto Photopress.be)

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: