Tijd om de batterijen op te laden op Mallorca

November loopt op zijn eind, dus is het stilaan tijd om al aan de eindejaarsperiode te beginnen denken. In de voorbereiding daarop trainen onze veldrijders twee weken op Mallorca.

Op Klaas Vantornout en onze eliterenners zonder contract Angelo De Clercq en Yorben Van Tichelt na trainen al onze mannen momenteel op Mallorca. Tweemaal vijf dagen, onderbroken door de veldritten in Spa-Francorchamps en Mol, moet onze renners klaarstomen voor de lange rij veldritten die straks wacht. De batterijen opladen in mooi weer en tegelijkertijd veel uren kloppen in het zadel: dat staat onze renners twee weken lang te wachten in Mallorca.

"In deze periode trekken we altijd in groep naar Spanje", vertelt sportief coördinator Mario De Clercq, die deel 1 van de stage begeleidt en volgende week wordt afgelost door ploegleider Danny De Bie. "Dit is ideaal om de sleur van het veldritseizoen te doorbreken, om eens met de renners samen te zijn en om duurtrainingen te doen in goed weer. Doel is om zo klaar te zijn voor de kerstperiode." Vandaag dinsdag stond bijvoorbeeld een wegtraining van 150 kilometer op het programma van ons vijftal.

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: