Bingoal lanceert de veldritkalender

“Als Belgische aanbieder van sportweddenschappen, is de link met het veldrijden evident. We zijn dan ook niet voor niets de nummer 1 in wielersport.” De sponsoring van het team Marlux - Bingoal is dus een logische stap voor Bingoal in de verdere ontwikkeling van zijn activiteiten.

Met de lancering van de veldritkalender kunnen alle fans en spelers gedurende het hele huidige veldritseizoen en de start van het volgende rekenen op een waaier aan exclusieve acties en promoties in de vorm van gratis weddenschappen, cashbacks of andere voordelen op verschillende crossen.

Naast de mogelijkheid om live op de ritten te spelen, waarin Bingoal binnen het veldrijden uniek is, biedt de veldritkalender extra spelplezier, zowel voor ervaren als voor nieuwe spelers. Samen met het team “wedt” Bingoal op die manier op een fantastisch seizoenseinde in 2018 en een blitzstart in september.

Met een eigen team van bookmakers, gespecialiseerd in het veldrijden, heeft Bingoal al de nodige expertise in huis om in 2018 en verder, samen met de renners van Marlux - Bingoal, de crossen extra spannend te maken.

Meer info vindt u op www.bingoal.be/veldritkalender?trac=marlux-bingoal

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: