Dit is Marlux: een bedrijfsvoorstelling

De komende vijf jaar is Marlux de hoofdsponsor van ons veldritteam. U kent Marlux nog niet? Tijd voor een beknopte voorstelling!

Marlux België, met hoofdzetel in Tessenderlo en geleid door Managing Director Yves Dupont, is als producent van betontegels en sierbestrating een van de belangrijkste spelers binnen het tuinsegment in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Het assortiment biedt een ruime keuze aan kleuren, formaten en afwerkingen en wordt opgedeeld in terrastegels, sierbestrating (klinkers) en tuinafwerking: muurelementen, palissades, traptreden...

Marlux maakt deel uit van de Ierse beursgenoteerde holding CRH, internationaal marktleider in bouwmaterialen. Er zijn vier Marlux-vestigingen verspreid over heel België: Tessenderlo, Zolder, Gent en Mornimont. Jaarlijks produceert Marlux ongeveer 570.000 ton, waarvan 80% klinkers en 20% terrastegels. Naast België behoren de buurlanden tot de afzetmarkt.

Zorgeloos genieten van tuin en terras

De Marlux terrastegels zijn makkelijk in onderhoud en kunnen tegen een stootje. Op tegels met M-Coat bescherming krijg je tien jaar garantie op kalkuitslag, vergroening en vorstbestendigheid.  De Marlux-klinkers bestaan in vele kleuren en formaten. Door de behandeling met Hydro-M nemen ze minder water op, zijn ze sneller droog en zijn ze extra beschermd tegen kalkuitslag en vergroening. Naast terrastegels en klinkers vervaardigt Marlux ook elementen voor de tuinafwerking.

Meer info

info@marlux.com
www.marlux.com

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: