Leuk sponsornieuws, maal drie!

Er viel maandag op onze persvoorstelling ook leuk sponsornieuws te noteren. Derde sponsor de Vreese Logistic zet zijn partnership met ons team verder, Ruwelka verzekeringen doet dat ook, en met Beltona Sportswear verwelkomen we op 1 januari een nieuwe sponsor in ons midden.
 
Samen met zusterfirma Bert Containers is de Vreese Logistic één van de sponsors die al sinds jaar en dag geloven in onze ploeg. Teammanager Jurgen Mettepenningen en bedrijfsleider Filip De Vreese kwamen afgelopen zomer tot een akkoord om de aflopende sponsorovereenkomst opnieuw te verlengen.
 
Filip De Vreese: “Dit is al ons zesde of zevende jaar in de ploeg. In die termijn heeft ook de Vreese Logistic een gezonde groei gemaakt. Mijn liefde voor het veldrijden is historisch gegroeid: ik was één van de organisatoren van de wereldbekerveldrit in Wortegem-Petegem. Intussen is het een gewoonte geworden om met onze klanten naar de veldritten van de ploeg te gaan.”
 
de Vreese Logistic is een dynamisch familiebedrijf dat opgericht is in 1977 door Antoine de Vreese. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegtransport over heel Europa, warehousing, intermodaal transport per trein, zee-, en luchtvracht. Momenteel telt de vloot meer dan 150 trekkende eenheden en 150 aanhangwagens. Daarnaast is er ook nog een totale magazijnruimte van 35.000m².
 
Ook Ruwelka verlengt, Beltona komt erbij
 
Ook Ruwelka verzekeringen heeft zijn partnership bij onze ploeg verlengd. Ruwelka, met uitvalsbasis in Gistel, is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in motorhomeverzekeringen. Dankzij die verlengingen van de Vreese Logistic en Ruwelka verzekeringen heeft Jurgen Mettepenningen nu de zekerheid dat alle sponsors nog één jaar of meer verder doen.
 
Een nieuwe sponsor die we mogen verwelkomen, is Beltona Sportswear. Beltona, een Nederlandse sportkledingproducent die ook in België actief is, is een bekende naam in de voetbalwereld en zet via onze ploeg de eerste stappen in het veldrijden. Vanaf 1 januari levert het de komende drie jaar de vrijetijdskledij aan onze renners en staff.  
 
Jurgen Mettepenningen: “Bedankt Filip de Vreese en echtgenote Mia van de Vreese Logistic, Ruben Monstrey van Ruwelka Verzekeringen en Arie Kegel van Beltona Sportswear voor het vertrouwen. We zijn verheugd dat we twee trouwe partners verder mee aan boord kunnen houden en dat we een merk als Beltona in ons midden mogen verwelkomen. De financiële stabiliteit blijft, onze sportieve kern kan blijven werken aan een visie op lange termijn.”

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: