Nieuw in 2017: Kobe Goossens en drie opleidingsproducten

Marlux - Napoleon Games groeit in 2017 stevig aan. Op 1 januari stappen vier talenten over naar onze beloftekern: Kobe Goossens maakt de overstap van Telenet - Fidea en drie eerstejaarsbeloften groeien door vanuit onze jeugdploeg.

De overstap van Kobe Goossens hing al langer in de lucht. Op de Koppenbergcross mocht de 20-jarige Vlaams-Brabander van Telenet - Fidea tekenen voor twee jaar als belofte bij ons profteam. Op 1 januari maakt hij de overstap. "Ik ben al jaren gecharmeerd door de stijl van Kobe", geeft teammanager Jurgen Mettepenningen tekst en uitleg. "In mijn ogen is hij een toptalent, maar door blessureleed kwam dat er nog niet uit. Ik verwacht dat Kobe heel goed zal presteren in zijn laatste jaar bij de beloften, maar dat hij ook al nu vanaf Nieuwjaar zich bij de betere renners zal kunnen zetten."

Naast Kobe krijgen ook eerstejaarsbeloften Jarne Driesen, Tijl Pauwels en Gianni Siebens vanaf 1 januari de kans om hun talent te tonen in onze rangen. Zij groeien door vanuit ons jeugdteam Lares - Doltcini. "Oorspronkelijk was voorzien dat slechts twee van de drie de overstap zouden maken, maar omdat de uitslagen van alle drie tot dusver gelijkwaardig waren, krijgen ze allemaal een kans. Laat dit een signaal zijn naar de jeugdrenners dat er doorgroeimogelijkheden zijn bij onze ploeg."

(Foto's Photopress.be en Davy De Blieck)

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: