Positieve evaluatie tijdens gezellige eindeseizoensreceptie

Jurgen Mettepenningen is een man die de mensen rondom hem niet vergeet: met onze traditionele eindeseizoensreceptie bedankte hij renners, medewerkers en sponsors voor hun inspanningen van afgelopen seizoen.

Het is intussen traditie geworden dat alle renners, sponsors en medewerkers (van mecanicien tot VIP-hulp) van Marlux - Napoleon Games aan het eind van het seizoen door Jurgen worden verwelkomd op een etentje. Dit jaar iets later dan in het verleden het geval was, maar dat maakte het er niet minder gezellig op: tijdens het etentje en de bowlingsessie bij Wima in Schelle werd er heel wat afgelachen door de aanwezigen.

Niet in het minst door Jurgen Mettepenningen zelf, die tijdens zijn jaarlijkse evaluatiespeech ook een behoorlijk goed seizoensrapport kon voorleggen: "We hadden de ambitie om 25 keer op het podium van een tv-cross te staan, en dat gebeurde uiteindelijk dertigmaal." Vooral met dank aan de vijftien topdrieplaatsen van Kevin Pauwels en de negen van Michael Vanthourenhout, die ook de tv-cross won in Kruibeke. "De kers op de taart, in de vorm van enkele extra overwinningen, die ontbrak. Het is niet simpel om op te boksen tegen fenomenen als Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Maar ik ben er fier op dat onze sponsors dankzij onze renners toch elke week weer mooi in beeld zijn gebracht. Trots ben ik trouwens ook op de goeie sfeer in onze ploeg."

Tijdens de eindeseizoensreceptie kon de ploeg ook kennismaken met Ellen Mettepenningen, die Dieter De Clercq vervangt in onze administratie, en werd Leo De Vos in de bloemetjes gezet. Leo was sinds de opstart van onze ploeg een trouwe helper van onze mecaniciens, maar gaat nu 'op pensioen'.

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: