Trouwe sponsor Deschacht blijft nog langer aan onze zijde

Sponsors die van dag 1 in een project geloven en dat ook blijven doen: die moet je koesteren. We zijn blij te mogen aankondigen dat vierde sponsor Deschacht tot eind 2020 aan onze zijde blijft. Neem dat gerust letterlijk, want het logo van uw gespecialiseerde groothandel in riolerings- en afvoermaterialen, dak-, gevel- en isolatiematerialen en folies staat sinds jaar en dag op de zijkanten van onze shirts.

Jo Verfaellie (gedelegeerd bestuurder Deschacht): "We zijn bij de ploeg van dag 1. Dat zegt veel over onze trouw en loyauteit, niet? In alles wat we doen, hebben we een langetermijnvisie. We zijn mee gegroeid met de ploeg. Momenteel hebben we acht vestigingen, maar er komen er nog twee bij, in Hasselt en Herent. Dankzij het veldrijden kunnen we onze naamsbekendheid uitbouwen over heel Vlaanderen."

Teammanager Jurgen Mettepenningen: "Deschacht is samen met Ridley onze trouwste sponsor. Van bij de opstart geloven ze in ons. Daar doen ze nu nog twee jaar bij. Eind 2020 zullen ze veertien jaar bij onze ploeg zijn. Bedankt Deschacht, voor zoveel vertrouwen!"

(Foto Photopress.be)

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: