Zeg vanaf 1/1/2018: Marlux - Bingoal

Het veldritteam van manager Jurgen Mettepenningen zal op 1 januari 2018 een gedaantewissel ondergaan. Tweede sponsor Napoleon Games wordt vervangen door Bingoal, een Belgische aanbieder van sportweddenschappen, paardenweddenschappen en casino games die een vijfjarig contract tekende tot eind 2022.

Het is uiteraard een trotse Jurgen Mettepenningen die het nieuws aankondigt. Hij brengt een nieuw bedrijf in het veldrijden voor een termijn van minstens vijf jaar en zorgt zo voor de mannen, vrouwen en het personeel in zijn team opnieuw voor werkzekerheid voor lange termijn: “Dit is voor iedereen een gouden zaak. In eerste instantie voor mijn eigen team, in tweede instantie voor iedereen in het veldrijden, dat een gezond bedrijf met naam geïntroduceerd krijgt. Bingoal heeft de juiste keuze gemaakt. Het is nu aan ons om met Marlux - Bingoal vanaf 1 januari 2018 dezelfde mooie resultaten neer te zetten als de voorbije seizoenen. Tegelijkertijd wil ik ook Napoleon Games bedanken. We zullen er alles aan doen om met mooie prestaties in de eerste helft van het komend veldritseizoen in schoonheid afscheid te nemen van elkaar.”

Joeri Impens, CEO van Bingoal, heeft een duidelijke visie bij het instappen als tweede sponsor van ons veldritteam: “Bingoal is reeds partner van Waregem Koerse en sponsor van KV Oostende en Spirou Charleroi. We zijn heel trots om op 1 januari 2018 ook te kunnen instappen als tweede sponsor van het topcyclocrossteam Marlux - Bingoal. Wij willen ons hiermee profileren als de meest Belgische, de belangrijkste en de meest vernieuwende aanbieder van weddenschappen op de Belgische markt.”

Tot en met 31 december blijft het team van Jurgen Mettepenningen als Marlux - Napoleon Games door het leven gaan, vanaf 1 januari 2018 wordt dat dus Marlux - Bingoal. Eerste sponsor Marlux heeft nog een lopende overeenkomst tot eind 2020 en blikt tevreden terug op zijn eerste anderhalf jaar bij het team.

Volg onze renners op de voet! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Email: